About

Hi! Ik ben Lisa, op dit moment 19 jaar oud en ik woon zoals je misschien wel hebt gelezen in Overijssel. Ik ben ook een van die bloggende meiden die dol is op fotografie, ja ook op fashion en af en toe een keer zin heeft om wat hersenspinsels om te zetten in een tekening. Qua hobby's ben ik echt zo'n typische blogger, voor hoe ver je dat kan noemen, maar als je me in het echt tegen komt ben ik alles behalve die 'typische blogger'.

Waarom niet? Nou, ten eerste woon ik niet in een leuke en grote stad zoals Amsterdam of Utrecht, maar in een dorpje in Overijssel. Ik woon ook niet in een leuk rijtjeshuis of apart vrijstaand huis, maar op een boerderij. Lekker vrij van alle drukte in een stad en ook nog eens ruim. Ja, ik ben wel blij met mijn plekie! Nu moet je niet aan zo'n lompe triene denken, want dat ben ik nou ook weer niet hoor! Oh wacht, toch wel een beetje eigenlijk.. Ik ben namelijk wel lomp.. Intussen ben ik geslaagd voor de havo en heb ik mijn 1e jaar bedrijfseconomie op Windesheim overleefd.

Ik heb niet echt veel verteld over mezelf, maar als je ergens vragen over hebt kun je me altijd wel een berichtje sturen!

Trouwens, sommige kunnen mij herkennen van Vanilles. Ik runde namelijk samen met Daniƫlle Vanilles, waar ik na een jaar mee ben gestopt door school. Ik had het wel gemist en daarom ben ik er weer! Ik ga het wel iets rustiger aanpakken, waardoor er niet zoveel artikelen online komen dan ik zou willen.. Maar het is leuk om weer terug te zijn!

As always,
Lots of love, Lisa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten