zondag 15 november 2015

Autumn, the years last, loveliest smile.

'Autumn, the years last, loveliest smile.'

Herfst, de bomen met hun bladeren in het rood, oranje en geel gehuld, het wordt steeds eerder donker en de stortbuien horen er ook bij. En dit moet natuurlijk vast gelegd worden in foto's, zo kwam ik heel toevallig deze prachtige druifjes tegen in onze tuin. Dat zoiets simpels zo mooi kan zijn!
Ik heb het dan nog niet gehad over de andere heerlijke dingen gehad van de herfst. Terwijl het weer buiten weer guur is geworden en het soms stormt, zit jij lekker in je warme sweater op de bank met een kopje thee en een goed boek. Ik houd echt van die dagen dat het keihard regent, en dat je dan zelf lekker warm binnen zit achter je computer met koffie. Ja, herfst is een van mijn favoriete seizoenen, op al die regenbuien na dan...


Met herfst is het altijd zo dat mijn gedachten op de loop gaan. Het is alweer bijna het einde van het jaar, en wat gaat volgend jaar mij brengen? En dit jaar is dat eigenlijk alleen maar meer geworden, ik zit nu namelijk in het examen jaar en ik moet dus de belangrijkste keuze in mijn leven maken. Of in ieder geval de moeilijkste, want ik moet mijn studie uit kiezen. En als je zo'n meisje bent die niet weet wat ze wilt worden, zoals ik, dan betekend dat rusteloze nachten en heel veel nadenken. O en ook naar veel open dagen gaan zoals eergisteren. Toen ben ik naar Windesheim in Zwolle geweest, en toen was er eindelijk een studie die me wel aansprak en echt iets voor mensen is die het nog niet precies weten. Just like me. Bedrijfseconomie lijkt me wel wat, een studie die over de financi├źn gaat van een bedrijf. Ik heb in ieder geval nog weer genoeg om over na te denken.

Oh en voordat ik het vergeet, woensdag kwam mijn eerste artikel online en ik heb daar zulke leuke en lieve reacties op gehad! Heel erg bedankt voor dat, het doet me echt veel goeds!

Lots of love, Lisa

9 opmerkingen:

 1. Wauw, zo tof die foto's. Half in zwart wit, half in kleur, mooi. Ik ben meer een zomermens, maar de herfst is toch echt wel heel erg mooi, dat kan ik niet ontkennen. Oh, en studiekeuze: succes ermee! Gelukkig weet ik al lang en breed wat ik wil gaan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je foto's zijn prachtig! (stiekem hou ik enorm veel van de herfst!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, doe mij ook maar de herfst. Levert altijd prachtige beelden op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk moet zijn om je studiekeuze te maken, ik zou niet weten wat te kiezen! Gelukkig heb ik nog twee jaartjes om na te denken! Je foto's zijn trouwens prachtig, wauwie! Zeker als je ze in het zwart-wit zet, het heeft iets mysterieus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeez, je foto's zijn mooi. Echt, halleluja!!!! Nadat ik deze comment heb geschreven scroll ik op m'n gemakje gewoon nog even naar boven hoor, om ze nog eens bij langs te gaan. Studiekiezen is lastig!! Ik ben er nu ook mee bezig, en ik ben net zo iemand die nog niet zo goed weet wat 'ie wil. We shall see!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt verliefd op deze foto's, zulke mooie kleuren ook! Ik zie nu pas dat je ook Lisa heet haha. Studeren is zooo ingewikkeld, ik kan ook gewoon niet kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super fijne foto's! Zo mooi! Succes met je keuze, ik snap echt dat dat lastig kan zijn. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je foto's zijn echt p-r-a-c-h-t-i-g! Meid wauw! Je hebt echt veel talent

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw super mooie foto's! Ik hou zelf altijd iets meer van de zomer, maar als je dan foto's zoals dit ziet <3

  BeantwoordenVerwijderen