woensdag 11 november 2015

ootd | Into the woods

I'm back on track met mijn eerste ootd! Een tijdje geleden ben ik met een vriendin en gewapend met mijn Nikon het bos in geweest. Natuurlijk niet zonder awkard momenten met mensen die langs liepen, en dan zo snel mogelijk je jas weer aan doen. Ondanks de vieze jassen en natte sjaals hebben we toch nog wat leuke plaatjes kunnen schieten.
Sweater •  Subdued  Jeans  Kuyichi  Shoes  Tamaris 

Zo'n eerste keer foto's maken is altijd even wennen. Ik plaatste eerder op Vanilles ook niet zo veel outfit posts, dus ja het was echt wennen! Ik heb hier trouwens mijn nieuwe sweater/hoodie aan! Deze heb ik een keer in Amsterdam gekocht en sindsdien woon ik erin. Hij is niet heel erg dik, dus perfect voor in de herfst en hij is natuurlijk ook zo leuk door het mooie kleurtje. Ik heb namelijk wel wat met leger groen, een leuk stoer kleurtje. En over nieuw gesproken, mijn lakschoentjes zijn ook nieuw. Ik dacht dat ze heel makkelijk te combineren waren, maar dat valt toch zwaar tegen... Het moet bij mij namelijk niet te netjes worden, en ja de schoenen zijn wel erg netjes en chique. Zoals je wel merkt hou ik graag van casual kleding, en zit ik graag te zeuren over dat het te netjes is. Ja, dat ben ik. Maar deze outfit vind ik dan wel weer erg leuk.

Lots of love, Lisa

17 opmerkingen:

  1. Oh Lisa, hoi je bent er weer! (: Mooie foto's heb je gemaakt en wat ziet je lay-out er zo leuk uit, oooh! <3 Ik hou ook van nette dingen, maar ik maak het altijd net wat meer vintage waardoor het er niet zo netjes meer uitziet, haha. Voor een van de eerste keren dat je dit hebt gedaan is het resultaat echt erg mooi, je mag er trots op zijn hoor? (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeey, een nieuwe blog (Je layout is echt praaaachtig!!) Mooie foto's zeg!! En zo'n leuk truitje, ik hou van die kleur!! Echt lekker, herfstig/winter-achtig net als bordeaux!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, ik moest wel lachen om dat stukje over "awkward momentjes" hihi. Ik snap je wel, hoor :) De foto's zijn super leuk geworden! Ik vind je schoenen erg leuk :) Ze zijn inderdaad wel chique maar op de manier hoe je ze gecombineerd hebt met een jeans en een trui, staat het erg casual. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie foto's heb je gemaakt :D Ik vind je outfit ook heel erg leuk ^^ x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie foto's zijn het geworden! En heel veel liefde voor je trui: de kleur is mooi en hij staat je ook nog eens goed! Erg geslaagd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ZO PRETTY!! Ding ding ding, nieuwe volger voor jou erbij! De groene kleur staat je goed en je schoenen zijn ook heel erg gaaf! Nice!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super mooie foto's! Ik vind je schoenen echt heel leuk 'x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super mooie foto's! Ik vind je schoenen echt heel leuk 'x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gave foto's! Ik sta soms ook foto's te maken en dan zie je mensen denken van "Wat doet zij nou?!".

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De eerste keer dat ik op je blog kijk, zo leuk! Wat een mooie foto's maak je en zo'n tof outfit.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh, Lisa! Ik wist niet dat je weer begonnen was met bloggen, wat leuk! Je lay-out ziet er trouwens super uit! (: Je foto's zijn heel leuk geworden, en je outfit is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik sluit me aan bij alle bovenstaande opmerkingen: mooie foto's, mooie outfit en mooie lay-out. Ook ik meld me als nieuwe volger, zou graag meer van je zien! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige foto's en een leuke outfit! Je schoenen zijn tof. Leuke blog heb je ook, ik volg je nu! x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je outfit is geweldig! En de foto's ook natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Je hebt echt zo'n mooie blog! Je lay-out en foto's passen zo goed bij elkaar :) Heb je je lay-out zelf gemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen