woensdag 6 januari 2016

some favourites of this moment

Hi, here i am again. Met studie ontwijkend gedrag ofcourse, een van mijn goede voornemens is alweer een beetje mislukt. Maar vandaag laat ik het toe, want vandaag was ik ijsvrij! Vandaag zou de toetsweek eigenlijk moeten beginnen, maar door het slechte weer hoeft niemand meer naar school! Goed begin van de fijnste toetsweek ever. Ik heb namelijk maar 5 toetsen waar ik echt voor moet leren, geweldig dus voor iemand die niet zo van leren houd, like me. Dus daarom heb ik ook even een pauze genomen om even mijn favorieten van dit moment op een rijtje te zetten, pure ontspanning.

Book • the mortal instruments • Stad van Verloren Zielen
Ik weet niet of je het van mij had verwacht, maar ik ben soms echt een boekenwurm. Vooral in de zomervakantie, dan kan ik echt zo veel boeken verslinden. De beschreven wereld, waar je wordt in getrokken en meedenkt met de hoofdpersoon. Ik weet niet waarom, maar ik kan me gewoon helemaal verliezen in een boek. Wat ik dan weer een leuke serie boeken vind, zijn de boeken van The Mortal Insturments. Misschien komt het je bekend voor van de film, maar het begon allemaal met een boek. De hele serie bestaat uit zes boeken, en ik ben nu met het 5e boek bezig. Het is allemaal een beetje lastig om uit te leggen waar het over gaat, dus als je er wat meer over wil weten zoek het op op Google, want ik ben echt heel slecht in uitleggen, sorry! Het verhaal gaat in ieder geval over schaduwjagers, en voor de rest is het een beetje moeilijk uit te leggen..

Series  Faking It
Yaay, dit is zo'n leuke serie! Ik heb het een keer op mtv gekeken, gewoon op de tv, en ik vond het meteen een leuke serie. Het gaat over twee vriendinnen die net nieuw zijn op een school, en per ongeluk worden ze aangekeken als een lesbisch stel. Dat zijn ze niet, maar hierdoor zijn ze opeens heel populair. Meer zeg ik er niet over, want dan verklap ik al te veel. Maar het is echt een leuke serie, als je gewoon iets leuks wilt kijken. Ik zelf kijk het op de mtv app, maar daar moet je wel betalen, dus anders is het gewoon op mtv.
Music Spotify
Via Noami van littlekeystohappiness kwam ik erachter dat je 3 maanden Spotify kreeg voor maar €0,99! Ik ging het eerst maar eens een weekje proberen en toen ik weer moest overstappen naar de gratis versie miste ik het meteen. Wat zo fijn aan Spotify is is dat je gewoon even een leuke playlist aan kunt zetten en dat je overal je muziek kan luisteren van allerlei artiesten.

My music top 3: 
1. Catch & Release - Deepend Remix • Matt Simons 
2. Adore  Jasmine Thompson
3. Like I'm Gonna Lose You • Meghan Trainor
Fashion item  New Ring
In de kerstvakantie ging ik met mijn moeder mee haar nieuwe armband ophalen. Want ze was binnenkort jarig en ze wilde graag een mooie armband en ook een ring. Eenmaal bij de juwelier kreeg ik ook een paar ringen voorgeschoteld, alleen paste geen enkele ring mij. Allemaal te groot, zoals gewoonlijk. Gelukkig had ze later deze nog gevonden, want dit is echt een ring voor mij. Niet te opvallend, maar je hebt toch iets moois om je vinger.
Random thing • Darten
Dit had ik echt nooit verwacht. Toen we een weekendje weg gingen naar Limburg, gingen we 's avonds tv kijken en toen was er het WK Darts op. En we waren meteen verkocht, uhm mijn vader, mijn broertje en ik dan, mijn moeder niet. Maar toen we thuis kwamen keken we elke avond het WK darten en al snel werd er een oud dart bord uit het fietsenhok getoverd. Echt geweldig! Het is leuk en heeel spannend om naar te kijken, vooral bij de wedstrijden van Barney, en het is ook nog eens leuk om zelf te doen. Ik moet toegeven dat de kerels zelf niet zo leuk zijn om naar te kijken, maar ja, je moet er wat voor over hebben.

Lots of love, Lisa

12 opmerkingen:

 1. Oh veel succes met je toetsen, ik duim voor je! Mooie foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's en leuk favorieten lijstje! Die ring is mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's en fijn lijstje! Je ring is idd mooi :) En grappig dat je nooit had gedacht darten leuk te vinden! Ik denk niet dat ik het ooit leuk ga vinden hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je foto's, zo heerlijk sfeervol, ik krijg er gelijk een heerlijk warm gevoel van! Haha en darten, hilarisch! Die had ik niet van je verwacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's! Erg leuk artikel, die ring is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ja, Faking it! Dat ben ik ook beginnen kijken, maar ben daar al lang mee gestopt (beetje vergeten na een tijd) Wat een mooie ring! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel succes met al dat leren. Prachtige foto's met dat bokeh effect zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor als je het nog niet wist na een stuk of 10 comments met daarin dat je foto's mooi zijn: WAT EEN MOOIE FOTO'S!! En ooh, die boeken, ik heb het eerste deel gelezen: geweldig! Jammer genoeg lukt het me maar niet om het tweede deel te bemachtigen.. Liefs, Zomerkind

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen! En oh, ijsvrij <3 Ik ben ook gek op boeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw Lisa, je foto's zijn echt prachtig! En die ring, wauwie! Mijn guilty pleasure is stiekem toch ook om een avondje darten te kijken met mijn ouders. Oh ja, dan probeer ik af en toe ook zelf nog een pijl te gooien maar die eindigt altijd linea recta in de muur.

  BeantwoordenVerwijderen