zondag 7 februari 2016

les favoris • januari

Wauw, ik ben echt goed bezig deze eerste week van februari! Hier ben ik dan weer met een 2e, !?!, artikel! En dan ook nog eens met een nieuwe maandelijkse rubriek, Les favoris. Niet heel origineel, i know, maar het is vooral heel leuk om zo'n artikel in elkaar te zetten en ik vind het ook altijd heel leuk om te lezen. Dus bij deze, les favoris de janvier!

Book • The mortal instruments  Stad van Hemelse Vlammen
Ja, net zoals de vorige keer. Ik kan gewoon niet genoeg krijgen van deze boeken, het is gewoon een heel apart verhaal maar de karakters zijn gewoon geweldig. Eigenlijk heb ik al deze boeken al gelezen maar ik vind het altijd leuk om boeken weer te herlezen. Ben ik de enige? Dit is trouwens het 6e deel en dus ook het laatste, echt een geweldige serie om te lezen. Hebben jullie het trouwens al opgezocht? Het lijkt echt een heel raar verhaal, maar kijk anders eerst de film, die is ook de moeite waard!
Series  Grey's Anatomy 
Dit is echt mijn all time favourite. Ik keek het 2 jaar geleden al met veel plezier, maar toen het seizoen afgelopen was heb ik het sinds dien niet meer gezien. Maar toen ik op de dinsdag tv ging kijken toen kwam ik het opeens weer tegen, geweldig! Net zo grappig als altijd en ook weer de nodige serieuze stukken. Maar er is zoveel gebeurd in die 2 jaar, veel dokters zijn weggegaan of zijn overleden. En Cristina was weg! Ik vond haar altijd geweldig, maar blijkbaar moest ze uit de serie. Ik weet niet waarom, maar ik hoop dat ze terug komt!
Music  Shawn Mendes • Handwritten
Als er een album is dat ik de hele dag kan luisteren, dan is dat Handwritten van Shawn Mendes. Ik heb het album meteen gekocht toen het uit was, en het verbaasd me eigenlijk dat zijn nummers nu pas echt 'doorbreken'. De meesten kennen alleen maar Stichtes, maar als je die leuk vind, dan moet je zeker eens de andere nummers van het album luisteren, die zijn zeker de moeite waard!
Fashion item  All Stars
Dit wisten jullie denk ik ook nog niet. In de lente, zomer en de herfst leef ik op All Stars. Hoge, lage, witte, donker blauwe, ik heb genoeg keuze! En omdat het nu al wat mooier weer wordt heb ik ze weer uit de kast gehaald, ze lopen zo lekker! Ik heb ze eigenlijk wel een beetje gemist, kennen jullie dat gevoel? Maar voordat ik ze weer echt dag en nacht aan kan moet ik ze eerst even in de was gooien, want zo zien ze d'r echt niet uit! 
 Random thing • Doodles
 En dan 't laatste van mijn favorieten, namelijk kleine doodles. Oftewel, kleine tekeningetjes. Als ik aan het leren ben of mijn huiswerk aan het maken ben dan wil ik wel even wat afleiding, dus meestal begin ik dan aan een aantal kleine tekeningetjes of quotes. Misschien herkennen jullie het idee van het meisje met gesloten ogen wel, want dat komt van de talentvolle Laura van Lauresque. Het is altijd lastig om iets zelf te bedenken, dus gebruik ik wat inspiratie. Niet heel fair, maar hopelijk komt de creativiteit vanzelf.

Lots of love, Lisa

12 opmerkingen:

 1. Super mooie foto's, en ondanks dat het een rubriek is die vaak voorbij komt vind ik toch dat je hem een originele naam hebt kunnen geven! En ik hou ook echt heel veel van all stars, ook al heb ik er op dit moment geen paar in bezit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat maak jij prachtige foto's zeg! Die doodles zijn tof, die quote vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, super mooie foto's! Die doodles zijn echt mega tof! En oohhh die CD van shawn! *inloveee* X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie foto's! De boeken van the mortal instruments zijn inderdaad geweldig!

  Xoxo Rani

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die foto's zijn prachtig en die doodles, zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, al jouw favorieten zouden ook de mijne kunnen zijn haha. Behalve Grey's dan, want dat moet ik nog steeds een keer kijken. Ik vind de liedjes van Shawn echt heerlijk en ik luister non-stop Stitches...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou ook echt zo van Greys! Ik keek het toen ook een tijdje niet en echt alles lag overhoop haha. Des te meer reden om het vaak te kijken en goed bij te houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook echt gek op Shawn Mendes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind die doodles wel heel tof moet ik zeggen! Zo leuk als je dat goed kan. Wat heb je trouwens prachtige foto's gemaakt zeg. Talent!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb grey's anatomy eigenlijk noooit gezien, af en toe tijdens het zappen een beetje. Stiekem vond ik het altijd wel leuk maar om nu midden in een serie te beginnen was ook niet echt handig ;) Ik hou heel erg van misdaadseries ook! En leuk die tekeningetjes, heerlijk om creatief bezig te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah Shawn Mendes, ja, leuk leuk leuk!
  Pff ik probeerde daar zelfs kaartjes voor te scoren maar het was ZO snel uitverkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw je foto's zijn echt plaatjes! Leuke favorieten heb je trouwens, Grey's Anatomy blijft top!

  BeantwoordenVerwijderen