woensdag 8 juni 2016

Dagen lijken te verstrijken

Zo, daar ben ik weer. Meer dan een maand verder vol met studeren, stressen, uitstelgedrag en natuurlijk het maken van 7 belangrijke examens, niet te vergeten. Al dat gedoe is nu eindelijk sinds twee weken afgelopen toen ik mijn examen economie inleverde en met een goed gevoel het gymlokaal uit liep. En tja, nu heb ik dus zo'n drie maanden zomervakantie. Veel vrije tijd en dus ook veel tijd om weer eens naar het bos te gaan.

Mijn allereerste examens had ik op vrijdag de 13e, beter begin van de examens kan je niet hebben. Ondanks dat het op geen betere dag had kunnen beginnen, ging mijn aardrijkskunde examen toch beter dan verwacht. Ik was niet zo zenuwachtig, dat mag ook in de krant, en ik kon ook nog eens helder nadenken. Ondanks dat dit het vak was wat verschil zou kunnen maken tussen zakken en slagen, ja dat maakt het ook niet echt makkelijker. Maar die zelfde dag had ik ook nog Nederlands en dat ging ook wel goed. Dat is dus nog al apart, want ik heb over bijna alle vakken wel een goed gevoel. Het probleem is dat mijn gevoel meestal helemaal niets zegt, ik kan net zo goed op alle vakken een 4 hebben. Maar nu zit ik in ieder geval niet te stressen tot en met 16 juni, de dag van de uitslag. Fingers crossed. De uitslag leek nog zo ver weg, maar inmiddels krijg ik dat belangrijke telefoontje al over 8 dagen. Dagen lijken te verstrijken.

jas • only  top • unknown  jeans • replay  slip ons • schuurman  horloge • oozoo


Dus nu heb ik gewoon 3 maanden vakantie, 3 (?!) maanden. Maar de vakantie begon al goed. Gezellig uit eten met vriendinnen en ook nog eens genieten in het bos van het mooie weer. Waarvoor ik trouwens veel te warme kleding voor aan had getrokken, tja echt iets voor mij. Ondanks het zweten en zwoegen was het wandelen door het bos, foto's maken en kletsen dat toch allemaal waard. 

Foto's gemaakt door Mei Qi : xmeiqi.blogspot.nl

Lots of love, Lisa

18 opmerkingen:

 1. Heerlijk, even nergens aan denken als je in de bossen bent. Hopelijk krijg je goed nieuws over een aantal dagen! Nu eventjes nergens meer aan denken, voor nu ben je er eventjes vanaf en hopelijk na het telefoontje helemaal :) Geniet alvast van je lange vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit! Ah en spannend he, volgende week al... Hopelijk ben je geslaagd! (en ik ook,hihi) Geniet van je vakantie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauw, zo'n mooie outfit! Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hé, 3 maanden vakantie! Ik heb het geluk gehad dat ik tot nu toe nog geen herexamens had - hout vasthouden- waardoor ik nu al enkele jaren 3 maanden vakantie heb. Echt de max :D Liefs! Enne, leuke outfit hoor :D Ik vind je horloge echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag de foto's daar op het bruggetje en herkende ze al van Mei Qi en inderdaad onderaan stond het, hihi. Hele leuke outfit trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de foto's echt heel mooi geworden! Geniet van je vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lijkt me heerlijk dat de examens nu achter de rug zijn.
  prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zit in hetzelfde schuitje: ik kan niet wachten tot de donderdag voorbij is en heb eigenlijk ook geen idee of ik over mijn examens een goed of juist een slecht gevoel moet hebben. Let's hope for the best!!

  Mooie plaatjes trouwens, tof dat je Mei Qi hebt gemeet :) Geniet maar lekker van die drie maanden vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig outfit. Staat je zo mooi. Geniet van je welverdiende vakantie Lisa!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie foto's! En geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie foto's! Geniet van je vakantie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke outfit zeg, die jas staat je erg mooi! Geniet van je welverdiende vakantie<3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat verstrijken is echt zo! Drie weken was ik op vakantie en nu zijn ze alweer om. Hoe dan?!??? Fijne vakantie nog. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. 3 maanden vakantie? Wauw, zalig! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bij ons is er helaas geen bos dichtbij dat is wel enorm balen. Als ik over 1,5 jaar op mezelf ga en wij kopen een hond dan wil ik wel een lekker park of bos om tot rust te komen! en drie maanden vakantie.. wat heerlijk! en leuke outfit heb je aan

  BeantwoordenVerwijderen