donderdag 10 december 2015

Two sides of the door

'Sometimes we stare so long at a door that is closing that we see too late that one is open.' 
Net weer begonnen met bloggen, en ik was al meteen weer een paar weekjes van de aardbodem verdwenen, goed bezig. Maar he, ik ben er weer! De reden waarom hebben jullie vast wel eens eerder gehoord, namelijk school, school en nog eens school. Terwijl ik dit typ heb ik namelijk net gisteren mijn profielwerkstuk presentatie gehad, en ik was ZO zenuwachtig. Het ging niet zo goed, maar ik heb het in ieder geval gehad! Het profielwerkstuk is ingeleverd en alles is klaar, eindelijk! Niet alleen door school liep mijn planning in de soep, maar ook omdat mijn laptop ermee op hield, geweldig. Dus ja, er gebeurt altijd wel weer iets waardoor niet alles gaat zoals ik het wil.

Een paar weken geleden was ik spontaan even naar buiten gegaan om wat mooie plaatjes proberen te schieten. En toevallig stootte ik op de lelijke oude deur van het geitenhok, die misschien toch niet zo lelijk was als ik had gedacht. De oude groene kleur kwam fantastisch over op mijn camera, en samen met het stof en verfspetters kregen de foto's een vintage touch. Dit zijn echt mijn favoriete foto's die ik tot nu toe heb genomen!

O, en als er niet zo veel artikelen online komen dat weet je waar het aan ligt, mijn laptop!

Lots of love, Lisa

13 opmerkingen:

 1. Oooooh, zo mooi!! Leuk om te zien dat iets redelijk alledaags toch nog iets heel moois kan zijn! Het is maar net hoe je er naar kijkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Plot twist: ik had niet zien aankomen dat deze foto's gewoon foto's waren van een deur. Ik weet niet wat ik dan dacht dat het was (en waarom ik de titel niet letterlijk had genomen), maar ik had in ieder geval niet verwacht dat het gewoon een deur was. Heel mooi gevonden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto's zijn prachtig! En ik heb dat vaak, dat school het overneemt.... Geeft toch helemaal niks! Maar ik vind het wel leuk om iets van je te horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het geeft echt een leuk effect. De mooiste foto's worden getrokken op onverwachte plekken net zoals deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat je presentatie niet super ging! Heb ik ook altijd, blame de zenuwen, haha! Je foto's hebben inderdaad een vintage touch, dat maken ze nu net zo leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je foto's zijn ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat diepzinnig!! Lov it. Die quote is ook zo mooi net als de foto's. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Great blog!
  Would you like to support each other by following each other´s blog? ^_^

  Et Omnia Vanitas

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah leuk je reactie op mijn blog :D
  Hopelijk krijg je wel een goed punt voor het proefwerkstuk! Heerlijk is het he om af en toe even naar buiten te gaan om foto's te maken van iets waarvan je het niet had verwacht. Soms kun je de mooiste foto's maken van de simpelste dingen! Mooie details!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, supermooie foto's! Die quote is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaah, onwijs mooi zeg! Dat zo'n simpel raampje zo fotogeniek kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen