maandag 1 februari 2016

goals february

Aan het begin van dit jaar had ik een paar goede voornemens gesteld, alleen ik kwam er diezelfde week nog achter dat het eigenlijk niet werkt bij mij. Dus daarom houd ik het maar op maandelijkse doelen, en dan hoop ik dat ik ze makkelijker kan halen. Dus bij deze, mijn doelen voor februari! En ik ben er een keertje op tijd met iets, dat is echt al een hele gebeurtenis op zichzelf.
Verder gaan met tekenen
Deze is nog een oude bekende van mijn 'goede voornemens', die nu al gestrand zijn. Nu wil ik niet elke dag tekenen, want zeg nou zelf, wie houdt dat in hemelsnaam vol? Nou, ik in ieder geval niet. Het ging de eerste dag al verkeerd en daarom pak ik het nu wat rustiger aan, gewoon verder gaan met tekenen. Dat moet toch wel lukken?
Abonnement nemen op de sportschool
Afgelopen woensdag ben ik samen met een vriendin naar de sportschool geweest voor een proefles. En dat is zeker goed bevallen! Ik wil nu graag een abonnement nemen, maar eerst moet ik nog een keer een proefles proberen zodat ik het zeker weet. En hopelijk kan ik dan met een gerust hart een abonnement nemen!
Minimaal 1x per week sporten/naar de sportschool
Of ik dan nou naar de sportschool ga of gewoon thuis, ik zou graag 1x per week willen sporten. Ik ben van tennis afgegaan en ik doe nu helemaal niets maar aan sport, dus kan 1x per week een rondje hardlopen geen kwaad. Hopelijk heb ik dan ook een abonnement zodat ik naar de sportschool kan, maar anders laat ik het gewoon bij 1x hardlopen. 
Elke week 1 artikel online zetten
Heb ik deze niet al eens eerder gezien? Ja, weer een oude bekende. Maar dit is gewoon dringend, heel dringend. Want ik heb maar 1 artikel, 1 !?, online gezet deze maand! Terwijl ik het bloggen juist heel leuk vind, en natuurlijk ook het fotograferen. En dan is 1 artikel toch wel teleurstellend weinig. Ik begin nu al goed in februari, meteen de 1e dag al, dus hopelijk kan ik dat doorzetten.
Vaker mijn camera pakken
Deze heeft ook wel met de vorige te maken, maar hier bedoel ik dan meer voor het plezier. Even lekker een luchtje scheppen met mijn camera als gezelschap. Gewoon vaker erop uit gaan met mijn camera en dan hopelijk met mooie foto's weer thuis komen. 
Minder lui zijn
Aha, dit is misschien wel mijn grootste valkuil. Waar iedereen graag actief wil zijn en niet te veel stil wil zitten, lig ik lekker op de bank een serie te kijken. Oja en niet te vergeten: CHOCOLA. Ik ben een beetje verslaafd aan deze routine, en zoals ik dat dan altijd zeg: ik ben liever lui dan moe. Een precieze beschrijving van mij na een schooldag en in het weekend. Ik moet dus vaker in de benen komen en iets gaan doen. 
Lots of love, Lisa

13 opmerkingen:

 1. Die minder lui zijn is een goeie :) veel succes hiermee en hopelijk koop je dat abonnement van de sportschool zodat je meteen 2 dingetjes kan afvinken (daar wordt je blij van als je dingen afvinkt!!) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele fijne goals, denk dat iedereen dit stiekem wel op zijn lijstje heeft staan. Succes met je goals! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. chocola is bij mij ook een probleem. je doelen klinken erg goed, dat gaat je wel lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige creatieve en sportieve doelen! Meer tekenen staat ook op mijn doelenlijstje deze maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet ook veel minder lui zijn, haha! Ik hoop dat je sportieve doelen je gaan lukken! Veel succes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel puntjes zijn ook dingen waar ik aan wil werken! Meer tekenen, minder lui zijn, vaker fotograferen en meer naar de sportschool (al is dat laatste de laatste tijd weer stukken minder geworden). Sporten is niet echt mijn ding haha..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke doelen heb je, ben benieuwd! En wauw, mooie foto's zitten hier bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Één van mijn goede voornemens is ook om weer wat meer aan fotografie te gaan doen. Succes met het behalen van je goals! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoop dat je je doelen volhoudt. Veel succes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel succes met je doelen deze maand, nu duimen dat het lukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook echt heilig van plan actiever te zijn. Netflixen is gewoon zo fijn hihi. Ik probeer dus lekker veel op stap te gaan. Hele goede voornemens allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goede voornemens! :) Altijd goed om op stap te gaan met je camera, maar voel je niet gedwongen om foto's te nemen. Doe het wanneer jij er zin in hebt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke goede voornemens . En je foto's zijn heel erg mooi. Ik wens je veel succes met je februari goals.xxx Johanna

  BeantwoordenVerwijderen